Vacature Hr medewerker

Hr medewerker in Bovenkarspel

Het team gaat uitbreiden met een HR medewerker. Ben jij toe aan een nieuwe stap en ben jij niet bang om processen te verbeteren? Reageer dan op deze vacature!

Omschrijving:

Het team bestaat uit 8 personen. Jouw rol deel je samen met een collega, waarbij je de werkzaamheden van elkaar kunt opvangen in geval van vrije dagen. Op deze manier gaat het gehele proces door. Helemaal belangrijk aangezien de rol van HR officer onmisbaar is voor alle andere collega's. Je houdt je voornamelijk bezig met het opstellen van Overeenkomsten, beheren van personeelsdata. Er wordt gewerkt vanuit de Lean gedachte - 7 habits en dat is vanuit deze functie belangrijk dat je dit uitdraagt en stimuleert. Overzicht hebben, het einddoel voor ogen houden om op die manier prioriteiten te stellen, zorgt ervoor dat jij super efficiënt werkt. 

Over de opdrachtgever: 

Iedereen bij jouw nieuwe werkgever zet zich dagelijks in om mensenlevens te redden of te verlengen met de productie van kunststofproducten voor de verpakking van infusie-, transfusie- en dialysevloeistoffen. De productie van kunststof halffabricaten staat centraal. Deze halffabricaten worden uiteindelijk gebruikt om bijvoorbeeld bloed- en infuuszakken te maken. Jij en je collega's worden erdoor gedreven om dagelijks een belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren.

Eisen:

 • Kennis van AFAS
 • Aantoonbare werkervaring in soort gelijke rol 
 • Handig in ICT-systemen eigen maken 
 • Nederlandse en Engelse taal beheersing goed in woord en geschrift
 • Zelfstandig en actief een bijdrage leveren aan het team

Wij bieden:

 • Na eerste contract OT
 • Instroom salaris € 3100,- tot € 3800,-
 • 13e maand, 36 dagen obv FT, pensioen en reiskostenvergoeding
 • Flexibele werktijden en thuiswerken mogelijk
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden


Functie:Hr medewerker
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3100 – 3800
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Stede Broec via stedebroec@luba.nl of 31228515400. Of bezoek hun website https://www.luba.nl/vacature/staf-hr-management/hr-medewerker-in-enkhuizen.

Deel de vacature:

Redactie Westlandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westlandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Westland
 2. Hr medewerker Luba Uitzendbureau Stede Broec 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures