Vacature Backoffice Medewerker Olympia

Backoffice Medewerker Olympia in Rotterdam

Als Backoffice Medewerker ben je verantwoordelijk voor de gehele administratie van Olympia in de Randstad. Deze teams staat dagelijks klaar voor kandidaten en helpt hen bij hun zoektocht naar een nieuwe baan. Jouw bijdrage hierin is cruciaal! 

Je bewaakt het HR proces en denkt mee in het optimaliseren van de HR cyclus. Daarnaast behoud je controle op de urenverwerking aan de kant van de flexkrachten en de contactpersonen. Hierbij heb je contact met klanten en flexkrachten. Je maakt contracten aan en zorgt dat zowel de kandidaat als de klantkaarten goed zijn ingeregeld. Van debiteurnummers vrij laten geven tot het checken van facturen, jij zorgt voor de juiste administratieve afwikkeling. De uitzendbranche is continue in ontwikkeling. Met jouw hulp blijft het team goed op de hoogte van de (nieuwe) wet- en regelgeving. 

Naast de administratieve kant behoort ook een stukje officemanagement tot jouw takenpakket. Je zorgt ervoor dat de kantoor voorraad tijdig wordt aangevuld. Hierbij heb je zowel telefonisch als via de mail contact met leveranciers. Daarnaast maak je de systemen snel eigen, is prioriteren je tweede natuur en schakel je gemakkelijk met diverse lagen. Deze uitdaging is weggelegd voor een collega met een hands-on mentaliteit én de leergierigheid. Sluit jij binnenkort aan bij één van onze Olympia borrels?Functie:Backoffice medewerker Olympia, Backoffice medewerker logistiek
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2850 – 2850
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via s.broekhart@werk.olympia.nl of 010 411 63 92. Of bezoek hun website https://106.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Westlandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westlandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westland
  2. Backoffice Medewerker Olympia Olympia 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures