Vacature Coördinator Wetenschap & Innovatie bij de Nederlandse Vereniging voor Urologie

Coördinator Wetenschap & Innovatie bij de Nederlandse Vereniging voor Urologie in Utrecht

COÖRDINATOR WETENSCHAP & INNOVATIE

De Nederlandse Vereniging voor Urologie (NVU) is de wetenschappelijke beroepsvereniging van urologen en urologen in opleiding. De NVU heeft als doel de bevordering van de urologie en belangenbehartiging van de leden. De NVU heeft 800 leden en is een dynamische vereniging met actieve en geëngageerde leden, een gedreven bestuur en een bureau dat bestaat uit een klein team en enkele externe medewerkers.

De NVU heeft een belangrijke rol in het opstellen van richtlijnen en protocollen voor de diagnostiek en behandeling van urologische aandoeningen. Ook organiseert de NVU bijvoorbeeld congressen, verplichte cursussen en nascholingen voor haar leden en biedt ondersteuning bij wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de urologie.

De vereniging is aangesloten bij de Federatie Medisch Specialisten (FMS) en is gevestigd in de Domus Medica in Utrecht. Verder onderhoudt de NVU contacten met andere medische beroepsverenigingen, zorgverzekeraars, patiëntenverenigingen en andere relevante organisaties om zo de kwaliteit van de urologische zorg te bevorderen en te verbeteren.

Binnen ons team zijn wij per direct op zoek naar een

COÖRDINATOR WETENSCHAP & INNOVATIE

(20-24 uur per week)

Wat ga je doen?

Als Coördinator Wetenschap & Innovatie ben je verantwoordelijk voor het initiëren, faciliteren en monitoren van onderzoek naar urologische kennisvragen met een link naar de Kennisagenda van de NVU of andere kennisvragen met landelijk draagvlak. Je adviseert en ondersteunt het bestuur, commissies en werkgroepen op het gebied van wetenschap en innovatie. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het begeleiden en coördineren van de pijler Wetenschap & Innovatie, met name de Commissie Dutch Urologic Research Organization (DURO) en het onderzoeksnetwerk van de NVU. Tevens coördineer je het opstellen van nieuwe versies en tussentijdse updates van de Kennisagenda van de NVU. Verder adviseer je aan en stem je af met de pijler Kwaliteit en de pijler Beroepsbelangen.

Profiel

  • Afgeronde academische opleiding, bij voorkeur gepromoveerd, op het gebied van biomedische wetenschappen, geneeskunde of een vergelijkbaar vakgebied
  • Ervaring met het aanvragen van onderzoekssubsidies en het opzetten van wetenschappelijke studies is een pré
  • Affiniteit met wetenschappelijk onderzoek en de urologie
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en het Engels
  • Goede organisatorische vaardigheden en in staat om prioriteiten te stellen
  • Zelfstandig, proactief en resultaatgericht
  • Flexibel in werktijden (vergaderingen vinden soms ’s avonds plaats)

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan met een grote mate van zelfstandigheid in een dynamische en professionele, maar informele werkomgeving. De vacature betreft een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. De NVU heeft een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van niveau en ervaring (KNMG-salarisschaal 5, €3.565 - €5.405 bruto per maand op basis van 40 uur).

Informatie en sollicitatie

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan horen we graag van je! Stuur je curriculum vitae samen met een motivatiebrief zo spoedig mogelijk maar uiterlijk

17 oktober 2023 naar l.winter@nvu.nl. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 23 oktober 2023. Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Jetty van Ginkel (Onderzoekscoördinator NVU), tel. 06 16822896. Voor meer informatie over de NVU verwijzen we je graag door naar www.nvu.nl.

Van bemiddeling en acquisitie door derden of zzp’ers wordt geen gebruik gemaakt en hier wordt niet op gereageerd.Functie:Coördinator Wetenschap & Innovatie
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3565 – 5405
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Nederlandse Vereniging voor Urologie (NVU) via l.winter@nvu.nl of 31616822896. Of bezoek hun website https://www.nvu.nl/verenigingsinformatie/vacatures-en-waarnemers/.

Deel de vacature:

Redactie Westlandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westlandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westland
  2. Coördinator Wetenschap & Innovatie bij de Nederlandse Vereniging voor Urologie Nederlandse Vereniging voor Urologie (NVU) 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures