Vacature Assemblagemedewerker, Breda

Assemblagemedewerker, Breda in Breda

Houd jij van techniek? Klinkt werken in dagdienst voor jou ideaal? Wil jij werken in een internationaal, hightech, en dynamisch bedrijf? Wellicht is deze functie jou op het lijf geschreven! Ga aan de slag als assemblagemedewerker in Breda voor € 13,99 per uur. Bij een opdrachtgever waar het kennisniveau niet doorslaggevend is, maar juist jouw interesse en affiniteit met techniek het verschil zal maken!


Wat ga je doen?

Als assemblagemedewerker kom je te werken in een internationale en informele werkomgeving. Je komt te staan op de afdeling Special Products. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrotechnisch assembleren van Battery Packs. Hier zijn je voornaamste werkzaamheden het assembleren en monteren van batterijen op basis van technische werkinstructies. De batterij wordt als halffabricaat geleverd en de opdrachtgever heeft alle benodigde onderdelen al voor jou verzameld. Jij hoeft het verder alleen nog af te werken met o.a. veiligheidsdoppen, bekabeling, en diverse batterij onderdelen. Als laatste moeten er nog kwaliteitscontroles uitgevoerd worden, die altijd aan het eind van het proces plaatvinden.


Er zijn verschillende standplaatsen in de productielijn waar je komt te werken. Je zal dagelijks één facet van het productieproces aanpakken. Per dag ga je rouleren met je collega’s zodat je uiteindelijk bekend raakt met het hele proces. Daarnaast biedt dit afwisseling in de functie, en weer aanvullende ervaring voor je toekomst binnen techniek.


Een functie met vrij technische werkzaamheden, maar zeker niet te ingewikkeld. De opdrachtgever geeft aan dat een stukje inzicht vereist is, maar je hebt hier geen specifieke opleiding voor nodig. Vind jij het leuk om aan je scooter te sleutelen, of zelf onder de motorkop van je auto te duiken? Dan is dit een functie die jij aankan! Jij bewaakt het productieproces en verzorgd uiteindelijk het eind product.

Kortom; een technische functie met genoeg afwisseling, en genoeg te leren. Dé functie om met jou technisch inzicht het verschil te maken!


Waar ga je werken?

De opdrachtgever is een vooraanstaand leverancier van o.a. Jaguar, Land Rover, Ford, Volvo en BMW. Ze leveren hen gerobotiseerde productiesystemen. Als assemblagemedewerker bij deze opdrachtgever werk je in een hightech, dynamisch bedrijf met een internationaal karakter. Het hoofdkantoor is gevestigd in Breda, en hier zal jij ook rondlopen. Daarnaast zijn er ook vestigingen in Duitsland, Engeland, Zweden, Roemenië, China, India en Amerika. Niet alleen worden de productielijnen van bekende automerken bij ze uitgedacht en op locatie geïnstalleerd, maar ze ontwikkelen en assembleren ook producten zoals Automatisch Geleide Voertuigen. Een internationaal, ondernemend bedrijf waar ‘kracht door samenwerking’ centraal staat.


Wat vragen wij?

Zoals gezegd is in deze functie affiniteit en interesse belangrijker dan ervaring. Daarnaast is het van belang dat je:

 • voor 40 uur beschikbaar bent van 07:30 - 16:15;
 • beschikt over enig technisch inzicht;
 • een oog voor detail hebt;
 • in teamverband kan werken;
 • de Nederlandse en/of Engelse taal beheerst in woord en geschrift;
 • het theoretische, en praktische gedeelte van de sollicitatie behaald.


Wat bieden wij?

 • Een bruto uurloon van € 13,99
 • Extra % toeslag op uurloon voor ADV dagen en pensioen
 • 8,33 % vakantiegeld en 25 vakantiedagen
 • Een kans op een vast contract na gebleken geschiktheid
 • Een pensioenregeling
 • Een jaarlijks bedrijfsfeest met al jouw collega’s
 • Geplande sportactiviteiten
 • Interne opleidings-, doorgroei-, en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Tijdens je contract heb je naast interne mogelijkheden ook toegang tot Adecco Academy, met 150+ online trainingen en cursussen

Zie jij jezelf werken als assemblagemedewerker in dit hightech, dynamisch bedrijf? Solliciteer dan snel via de sollicitatie knop, of bel ons op 076 5205777!


*Wij bieden geen accommodatie bij deze baan!*Functie:Assemblagemedewerker, Breda, Assemblagemedewerker
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:1790 – 2238
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Adecco via breda@adecco.nl of 0418 784 000. Of bezoek hun website https://www.adecco.nl.

Deel de vacature:

Redactie Westlandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westlandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Westland
 2. Assemblagemedewerker, Breda Adecco 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures