Vacature Maritiem Recruiter Wal-banen

Maritiem Recruiter Wal-banen in Vlissingen

Deze vacature wordt ingevuld zonder tussenkomst van een bureau. Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever.


Heb jij ervaring in de maritieme sector met een commerciële insteek of richting technische arbeidsbemiddeling, én wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dan is dit een mooie stap om verdieping aan te brengen in je werkveld. Zo kun je écht waarde toe voegen aan de carrière van zeevarenden en het personeelsbestand van onze opdrachtgevers.


In jouw rol van maritiem recruiter walbanen in Vlissingen help jij zeevarenden aan een vaste baan aan wal. Jij bent van nature een verbinder die écht wil weten wat mensen drijft. Jij bent in staat om de brug te slaan tussen iemands werkzame leven op zee en hoe deze skills ingezet kunnen worden in een baan aan de wal. Doordat jij helder kunt communiceren ben je in staat om dit goed over te brengen aan je opdrachtgevers om zo mooie matches tot stand te brengen.


De uitvoering van deze trajecten vraagt een hoge mate van inlevingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden. Dit heb je nodig omdat om op hoog niveau binnen organisaties gesprekken te kunnen voeren. Naast het bemiddelen van zeevarenden naar een baan aan wal, zoek je ook actief naar talent om vacatures in te vullen voor jouw opdrachtgevers. Dit gaat meestal op basis van werving & selectie (90%), maar het kan hierbij ook gaan om projectmatige inzet. Je wordt in je werkzaamheden heel goed ondersteund door onze backoffice. CV's worden netjes voor je aangepast en je komt terecht in een gedreven team van 15 personen waar je mee kunt sparren en overleggen. Je hoeft het dus niet allemaal alleen te doen.


Kort samengevat ga je met onderstaande zaken aan de slag:

  • Rekruteren van professionals;
  • Begeleiden van professionals tijdens hun startperiode;
  • Relatiebeheer;
  • Bezoeken van beurzen;
  • Actief uitbouwen van je netwerk.


Functie:Maritiem Recruiter Wal-banen
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:5200 – 5200
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via pascal.edelenbosch@fygi.nl of 618470977. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.

Deel de vacature:

Redactie Westlandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westlandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westland
  2. Maritiem Recruiter Wal-banen FYGI 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures