Vacature Verkoopmedewerker KPN Eindhoven

Verkoopmedewerker KPN Eindhoven in Eindhoven

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als verkoopmedewerker en wil je graag deel uitmaken van een innovatief en vooruitstrevend team? Dan hebben wij dé perfecte kans voor jou in Eindhoven!

Als verkoopmedewerker bij KPN in Eindhoven verwelkom je klanten met een warme glimlach en help je hen met enthousiasme bij uiteenlopende zaken, zoals abonnementen, pakketten en technische ondersteuning. Je luistert aandachtig naar hun wensen, stelt relevante vragen en biedt advies op maat met concrete oplossingen.

Wij geloven in de kracht van een gastvrije en positieve benadering. Jouw open houding zorgt ervoor dat elke klant zich direct op zijn gemak voelt. Hoewel technische ervaring een pré is, is het geen vereiste. Commerciële ervaring geeft je echter een voorsprong.

In deze rol werk je nauw samen met je collega's, waarbij teamwork en motivatie de sleutels zijn tot gezamenlijk succes. Samen streven we ernaar om doelen te behalen en aantrekkelijke bonussen te verdienen.

Wij bieden een dynamische werkomgeving waarin jouw talenten tot bloei komen. Wil jij deel uitmaken van ons groeiende team in Eindhoven en deelgenoot zijn van ons succes? Solliciteer nu en zet de eerste stap naar een boeiende carrière als verkoopmedewerker bij KPN!Functie:Verkoopmedewerker KPN Eindhoven, Verkoopmedewerker telecom
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2773 – 2773
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via i.devries@werk.olympia.nl of 040 246 15 55. Of bezoek hun website https://118.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Westlandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westlandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westland
  2. Verkoopmedewerker KPN Eindhoven Olympia 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures