verkeersbesluit voor het aanwijzen van parkeerplaats(en) voor het opladen van elektrische auto’s aan de Arent Dirckszn. Vosstraat te De Lier. Doc.nr. 24-0011899

Aanvraag voor verkeersbesluit

1.2 parkeerplaatsen bij de laadpaal aan de Arent Dirckszn. Vosstraat te De Lier aan te wijzen als parkeerplaatsen voor alleen het opladen van elektrische auto’s, zoals aangegeven in de bijgevoegde gewaarmerkte bijlage; 2.dit besluit kenbaar te maken aan de weggebruikers door middel van het plaatsen van bord E4 uit bijlage I van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990 met onderbord met daarop de tekst ‘alleen voor het opladen van elektrische voertuigen’ (optioneel: alsmede met onderbord OB501 – schuin (links/rechts wijzend)).

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Westland. Bekijk alle Bekendmakingen Westland in .

https://westlandkrant.nl/bekendmakingen-westland/

Deel dit bericht:

Redactie Westlandkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Westlandkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Westland.

Gerelateerde berichten