Turnsters Devona Wateringen schitteren in Ahoy Cup

Turnsters Devona Wateringen schitteren in Ahoy Cup

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Westland en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Devona Wateringen heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-06-23:  Rotterdam, 23 juni 2024 - Drie turnsters van Devona Wateringen hebben zondag de Ahoy Cup geturnd in Ahoy Rotterdam. Na succesvolle prestaties tijdens het Bondskampioenschap mochten Oana Zalfen, Josephine Cluistra en Tessa Passchier deelnemen aan deze wedstrijd.

Oana Zalfen, de brugkampioene 1ste divisie van 2024, had zich gekwalificeerd voor zowel de Ahoy Cup C als de toestelfinale brug. Ondanks een niet optimale voorbereiding en enkele foutjes, zette Oana een mooie prestatie neer en eindigde ze op de 16e plaats in de meerkamp. In de toestelfinale brug moest ze helaas twee grote fouten incasseren, maar eindigde toch bij de beste zes van Nederland.

Voor Tessa Passchier was de deelname aan de Ahoy Cup D al een prestatie op zich. Met een sterke concurrentie tijdens de NK-finale, wist ze een plek te veroveren in deze wedstrijd en eindigde ze als 22e.

Josephine Cluistra, ook deelneemster aan de Ahoy Cup D, begon sterk en turnde vanaf het eerste toestel een stabiele wedstrijd. Met stabiele oefeningen op alle vier de toestellen, wist zij de bronzen medaille te bemachtigen.

Al met al was het een wedstrijd vol hoogtepunten voor Devona Wateringen, met als kers op de taart de prachtige derde plaats van Josephine Cluistra..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Devona Wateringen.

Deel dit bericht:

Redactie Westlandkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Westlandkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Turnsters Devona Wateringen schitteren in Ahoy Cup

Nog meer externe nieuwsberichten