STAATSCOURANTGemeente Westland verkeersbesluit aanleg gehandicaptenparkeerplaats W.J. Baron van Gentplein te De Lier 17-12191

Aanvraag voor Verkeer | Organisatie en beleid

Op 12-12-2017 is een aanvraag ontvangen voor het reserveren van een gehandicapten-parkeerplaats aan het W.J. Baron van Gentplein te De LierKrachtens artikel 15, lid 1, van de Wegenverkeerswet 1994 dient er een verkeersbesluit te worden genomen voor de plaatsing van de in artikel 12 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer opgenomen verkeerstekens, evenals voor onderborden voor zover daardoor een gebod of verbod ontstaat of wordt gewijzigd.Overwegende dat:-uit het oogpunt van de mindere validiteit, welke is onderschreven uit medisch onderzoek en getuige de bij aanvrager in het bezit zijnde gehandicaptenparkeerkaart voor bestuurder;-door de intensiteit waarmee de parkeermogelijkheden in de directe omgeving van de woning van aanvrager worden gebruikt, het wenselijk is een gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats in de nabijheid van de woning aan te wijzen;-met onderstaande verkeersmaatregel, gelet op artikel 2 van de Wegenverkeerswet 1994, wordt beoogd: -het verzekeren van de veiligheid op de weg;-het beschermen van weggebruikers en passagiers;-het zoveel mogelijk waarborgen van de vrijheid van het verkeer;-het voorkomen of beperken van door het verkeer veroorzaakte overlast, hinder of schade;-dat overeenkomstig artikel 24 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het- wegverkeer overleg is gepleegd met de Nationale Politie, regionale eenheid Den Haag.Besluiten: tot aanwijzing van een gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats aan het W.J. Baron van Gentplein te De Lier door het plaatsen van bord E6 uit Bijlage 1 van het RVV 1990 met een onderbord met kenteken van het motorvoertuig overeenkomstig de bij dit besluit behorende bijlage.1.het W.J. Baron van Gentplein te De Lier zoals aangegeven op bijgevoegde bijlage.Burgemeester en wethouders van Westlandnamens hen,teammanager Civiel Beheer,M.BloklandIndienen bezwaarschriftEen belanghebbende die het niet eens is met dit besluit kan een bezwaarschrift schrijven naar het College van burgemeester en wethouders, Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk. Hij moet het bezwaarschrift hebben ingediend binnen zes weken na de dag waarop dit besluit bekend is gemaakt. Het bezwaarschrift moet in ieder geval bevatten:a.de naam en het adres van de indiener;b.de dagtekening;c.een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;d.de argumenten voor het bezwaar;e.de handtekening van de indiener.Om uw bezwaarschrift zo snel mogelijk af te kunnen handelen, verzoeken wij u ook uw telefoonnummer en e-mailadres te vermelden en een kopie van het besluit mee te sturen.Bijlage

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Westland. Bekijk alle Bekendmakingen westland in De Lier.

https://westlandkrant.nl/bekendmakingen-westland/

Deel dit bericht:

Redactie Westlandkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Westlandkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Westland.

Gerelateerde berichten