Vacature Productiemedewerker

Productiemedewerker in Helmond

Als productiemedewerker ga jij aan de slag in de inkt industrie waarbij jij op verschillende machines ingewerkt gaat worden. Het is een leuke afwisseling van zowel handmatig als machinaal bezig zijn. Samen met een 20 tal collega's zorgen jullie voor het tijdig leveren van verschillende soorten inkt. Jij gaat aan de slag in een mooi 2 ploegendienstverband waarbij je de weekenden vrij bent. De communicatielijnen zijn kort en daarnaast heb jij genoeg ruimte om te groeien, zowel in jouw taken als in het salaris! Ben jij nieuwsgierig? Solliciteer dan nu!

Als productiemedewerker in de inkt industrie verwacht men dat je altijd secuur en veilig werkt. Daarnaast behoren de onderstaande taken ook tot jouw functie: 

  • Het verpakken, verzendgereed maken van gereed product;
  • Bedienen van apparatuur/machines;
  • Aanvullen materiaal (af en toe met de heftruck);
  • Monsters nemen en laten controleren op het lab;
  • Actieve bijdrage aan orde en netheid op de vestiging.


Functie:Productiemedewerker, Productie medewerker
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2700
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via eindhoven@pro-industry.nl of 040 218 20 20. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Westlandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westlandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westland
  2. Productiemedewerker Pro Industry 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures