Vacature Operations Manager

Operations Manager in Maastricht-Airport

Ben jij klaar om het voortouw te nemen in ons Provide-team? Dan zoeken wij jou als inspirerende leidinggevende, om IT-oplossingen te sturen en te bouwen aan een toekomst vol succes!

Functie omschrijving

Als Operations Manager bij Provide ben jij verantwoordelijk voor het effectief beheren en optimaliseren van de IT-operaties. Je hebt de belangrijke taak om de stabiliteit, inclusief beveiliging, van de IT-systemen en infrastructuur te waarborgen. Als onderdeel van het Management Team werk je nauw samen met andere MT-leden en belanghebbenden om de IT-strategie van het bedrijf te ontwikkelen en te implementeren. Je neemt het voortouw bij het opstellen en uitvoeren van strategische plannen voor IT-operaties, inclusief budgetbeheer.

In de dagelijkse leiding van het IT-team ligt de nadruk op samenwerking en het bevorderen van een veilige werkomgeving. Het aangaan van uitdagingen om processen en workflows te verbeteren is een integraal onderdeel van deze rol. Daarbij is het voor jou vanzelfsprekend om te zorgen voor de beschikbaarheid, prestaties en beveiliging van de IT-infrastructuur bij Provide.

Als Operations Manager kun jij je helemaal vinden in de kernwaarden van Provide: we listen, we learn, we do IT together. Je gaat niet alleen zelfstandig te werk, maar je bent ook zeker een teamplayer!

Functie-eisen

Voor de Operations Manager functie is het belangrijk dat je beschikt over leidinggevende skills. Ook ben je proactief, toon je initiatief en je weet je team samen te brengen en te motiveren. Daarnaast kun je jezelf vinden in de onderstaande punten:

 • Je kunt goed luisteren, bent klantgericht en communicatief sterk;
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Certificeringen op het gebied van ITIL (en/of andere relevante IT-gebieden) zijn een must;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, schriftelijk en mondeling.

Organisatie

Provide levert al meer dan 20 jaar diverse ICT-diensten aan diverse bedrijven in Europa. Daarnaast is het een organisatieonderdeel van de TSH-groep, waar inmiddels 17 verschillende bedrijven bij horen. Deze bedrijven hebben hun eigen expertise en zijn allemaal actief binnen de IT-sector. Bij Provide helpen we onze klanten door moderne en optimaal ingerichte IT-systemen te leveren en te beheren. Provide is een hard groeiend bedrijf met een hecht team. De IT-branche is een dynamische markt, waardoor snel handelen essentieel is om te groeien en wij als Provide kunnen inspelen op de vraag van morgen! Je komt bij ons geen ingewikkelde managementlagen tegen. Er zijn dus korte lijnen waardoor we o.a. samen de organisatie continu kunnen verbeteren.

 

Arbeidsvoorwaarden

Bij Provide krijg je een mooie kans om mee te groeien in de ontwikkeling van het bedrijf! Ook is er een mogelijkheid om door te groeien binnen de TSH-groep. Je werkt in een enthousiast en hecht team. Daarnaast biedt Provide:

 • Een salaris tussen de 6000,- en 7000,- euro op basis van fulltime;
  • Sterk afhankelijk van kennis en ervaring, dus val je er buiten, niet geschoten is altijd mis.
 • Een prestatie bonus n winstdeling;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Een leaseauto;
 • Flexibele werktijden en mogelijkheden tot thuiswerken.

Cultuur

Strong people, Solid ICT dat is waar we bij Provide voor staan. Of het nu gaat om het Managed services of het invullen van capaciteitsvraagstukken: De Provide aanpak werkt. 

Provide vormt samen met hun 150 professionals een toegewijd, ambitieus en internationaal team. Zij bijten zich met volle overtuiging vast in IT vraagstukken, zonder poespas en ingewikkelde procedures. Provide neemt de volledige verantwoordelijkheid wat resulteert in interne rust en focus op belangrijke zaken bij hun partners.

 Functie:docent it-vakken
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:6000 – 6500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Personato via p.ruhl@personato.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://personato.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Westlandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westlandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Westland
 2. Operations Manager Personato 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures