Vacature Managing Director Design & Technology

Managing Director Design & Technology in Amsterdam

De publieke sector en non-profitorganisaties werken typisch met beperkte middelen, maar hebben nog steeds behoefte aan het volledige arsenaal van marketing- en communicatieactiviteiten.

Neem contact op


Betrokkenheid die op het juiste moment voor de juiste doelgroep relevant is

Om de werkwijze en -cultuur blijvend te veranderen is er meer nodig dan een gelikte YouTube-video of een nieuw social media-kanaal. Voorop staat de creatie van consistente, persoonlijke communicatiekanalen rond kwesties die er voor diverse doelgroepen écht toe doen. In plaats van procesgestuurd en inside-out verschuift de focus naar klantgericht en outside-in. Elk contactmoment moet een doel en betekenis hebben. Om het publiek beter op diensten en doelen aan te sluiten, is een holistische, van de grond af geïnitieerde digitale transformatie nodig.

De werkwijze van dept in de publieke sector & non-profit

In de afgelopen 20 jaar hebben we veel van onze klanten uit de publieke sector en non-profitorganisaties geholpen bij het ontwikkelen en versnellen van hun digitale business. Dat doen we zo:

  • We willen op het juiste moment de juiste mensen bereiken via de juiste kanalen en met het juiste verhaal. Om dit te bereiken maken we intensief gebruik van data. Zo leren we wat doelgroepen beweegt en leggen we de basis voor efficiënte, gepersonaliseerde communicatie.
  • De beste klantbeleving . Door gebruik te maken van de meest recente innovaties en digitale technologieën, verbeteren we hoe je organisatie opereert, stimuleren we groei en versterken we de klantenservice.
  • Creativiteit ontmoet strategie. De publieke sector en non-profitorganisaties verdienen hun eigen benadering. De nadruk ligt niet op business maar op mensen. Strategieën waarin inhoud en creativiteit samengaan, zorgen voor relevantie en de persoonlijke touch.
  • Wendbaarheid in een veranderende wereld. Agile werkprocessen zijn kenmerkend voor wat we doen en maken. Resultaat: de flexibiliteit om snel en op elk gewenst moment op- of af te schalen en mee te bewegen met trends in de markt en de technologie.
  • Wij werken samen. Samenwerking is de enige weg voorwaarts. Om wat voor project het ook gaat, we brengen de beste mensen samen en sturen met een scherp oog voor de kosten op kwaliteit en planning.
  • Klaar voor morgen. We geloven in duurzame klantrelaties, gebaseerd op wederzijdse betrokkenheid en openheid. Zo bieden we continue hoogwaardige dienstverlening.

Website van Gogh Museum digitale totaalbeleving voor iedereen

Neem contact op

Sluiten

Vragen?

Managing Director Design & Technology

Rachid Lechheb

Neem contact opFunctie:director design & technology
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dept via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westlandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westlandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westland
  2. Managing Director Design & Technology Dept 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures