Vacature Applicatiebeheerder

Applicatiebeheerder in Hilversum

Ontsluit jouw potentieel in de dynamische wereld van media- en entertainmenttechnologie! Word lid van onze klant, een sleutelspeler in de branche, als Application Management Specialist die de IT-evolutie in Hilversum stuurt. Als je gedijt in een Agile-omgeving en op zoek bent naar een rol waarin groei, doel en betekenisvolle verbindingen samenkomen, is dit jouw roeping!

Omschrijving

  • Leid de ontwikkeling van geavanceerde middleware op basis van gebruikersfeedback.
  • Articuleer en communiceer een productvisie in lijn met bedrijfsdoelstellingen.
  • Prioriteer en interpreteer verzoeken over afdelingen, zorg voor duidelijke communicatie met een extern ontwikkelingsteam.
  • Treed op als het primaire contact voor Oracle en Exact, en faciliteer effectieve communicatie tussen gebruikers en applicatiepartners.
  • Drijf de migratie van specifieke aangepaste functionaliteiten naar middleware-technologie aan voor verbeterde standaardisatie en beheersbaarheid.


Functie:Applicatiebeheerder, Application Manager
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:5417 – 6483
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Page Personnel via onbekend of 31205789442. Of bezoek hun website http://www.pagepersonnel.nl.

Deel de vacature:

Redactie Westlandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westlandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westland
  2. Applicatiebeheerder Page Personnel 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures